Vrouwen die ontevreden zijn over hun lichaam

Wellicht kijkt u al enige tijd naar de mogelijkheden die er zijn voor het vergroten van de bosten. Een ingreep die toch nog steeds populair is. Vrouwen die bijvoorbeeld net een zwangerschap hebben ondergaan kunnen een deel van hun zelfvertrouwen verliezen doordat borsten slap geworden zijn.

Heus niet alle vrouwen hebben hier last van, sommige vrouwen zijn ook meer dan tevreden met hun lichaam. Maar als u er wel last van zou hebben dan zijn er eigenlijk weinig oplossingen.

In een kliniek kunnen bepaalde ingrepen gedaan worden om uw borsten opnieuw de vorm terug te geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan een borstlift. Hiermee wordt de huid bij uw borsten strakker gemaakt.

De oude vorm kan dan weer deels herstellen. Ook zijn er mogelijkheden als het gaat om het vergroten van de borsten. Met implantaten kan er een grotere cupmaat worden gerealiseerd. Voor beide ingrepen is een plastisch chirurg de aangewezen persoon, meestal werkzaam in een kliniek. Een BORSTVERGROTING is natuurlijk wel een ingreep en heeft een impact op uw lichaam. Overleg met uw arts of het voor u geschikt kan zijn.

Waar dient u op te letten bij het zoeken naar een geschikte kliniek? Ten eerste is het belangrijk dat u bij een goed aangeschreven kliniek langs gaat. Er zijn op internet diverse websites te vinden met ervaringen van andere mensen. In eerste instantie zult u een consult of afspraak hebben met een arts.

Deze kan u duidelijk uitleggen wat nu precies de handelingen zijn en kan bepalen of uw wensen overeenkomen met de te verwachten resultaten. Alles wordt duidelijk doorgenomen en u kunt allee vragen stellen die u maar heeft. Of het nu om de borstlift gaat of om de borstvergroting.