Naar de notaris voor je oprichten van je bedrijf

Als u ondernemer bent, moet u een heleboel dingen doen om uw bedrijf van de grond te krijgen. Een van die dingen is uw bedrijf laten registreren bij de staat.

Gelukkig hoeft dit proces niet moeilijk te zijn – het enige wat je nodig hebt is een goede notaris antwerpen. In dit artikel leggen we uit wat u moet doen om uw bedrijf te laten registreren, en geven we enkele tips voor het vinden van een gerenommeerde notaris. Laten we beginnen!

Oprichten van een besloten vennootschap bij notaris

Een besloten vennootschap is een type bedrijfsentiteit dat populair is onder diverse ondernemers zoals starters, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven. Een van de belangrijkste voordelen van een BV is dat het de eigenaars een beperkte aansprakelijkheidsbescherming biedt.

Dit betekent dat de persoonlijke bezittingen van de eigenaars niet in gevaar zijn als de onderneming schulden maakt. Bovendien is een BV relatief eenvoudig op te richten bij de notaris. Er zijn tegenwoordig ook mogelijkheden om een BV online op te richten.

Nadat het bedrijf is opgericht kun je gaan beginnen met ondernemen

Nadat de BV is opgericht, kunt u beginnen met zakendoen. Hierbij gaat het meestal om het vinden van klanten en het maken van verkopen. Om klanten te vinden, kunt u verschillende marketingmethoden gebruiken, zoals reclame, PR of online marketing.

U kunt ook deelnemen aan beurzen en potentiële klanten persoonlijk ontmoeten. Zodra u een aantal klanten hebt gevonden, moet u de verkoop sluiten. Dit houdt in dat u moet onderhandelen over de prijs en de verkoopvoorwaarden en dat u de klant zover moet krijgen dat hij op de stippellijn tekent. Daarna is het gewoon een kwestie van de bestellingen afhandelen en ervoor zorgen dat de klant tevreden is met het product of de dienst. Als alles goed gaat, hebt u uw eerste verkoop gedaan en bent u op weg om uw bedrijf te laten groeien.